La Spezia

Over ons

Over Ons
Ristorante Gelateria
La Spezia

Welkom bij Ristorante Gelateria - La Spezia,

Gelateria De naam La Spezia staat al sinds 1968 bekend om zijn ambachtelijke, huisbereide Italiaanse ijs. De meest uiteenlopende smaken zijn te verkrijgen, zowel in diverse ijscoupes als een lekker ijsje in de hand! Neem zeker is een kijkje op onze uitgebreide ijskaart.

Behalve ijs staan er ook diverse lunch, voor-en hoofdgerechten op de kaart. Neem een kijkje bij ons op de website of op ons menu voor een overzicht van al onze vlees- en visgerechten!

Afhaal Bij La Spezia bent u ook aan het juiste adres voor een ruim assortiment aan pizza's, pasta's, schnitzels, salades etc. voor mee te nemen. We hebben ook altijd een leuke actie: Bij iedere afhaal pizza en gratis bolletje ijs!

Ons restaurant is gelegen in Cadzand aan de Boulevard de Wielingen nummer 36. Heerlijk eten op steenworp afstand van het strand!

Kom langs en ervaar ons beroemde ijs zelf!

Tot snel!

La Spezia - Actie

Gratis bolletje ijs bij iedere afhaal pizza!

Tijdlijn
  • 1968

    Het begin


    Gelegen te Cadzand-Bad, ligt restaurant La Spezia. Sinds 1968 zijn wij een begonnen met het verkopen van Italiaanse lekkernijen aan de Zeeuwse kust.

  • 2020

    Het heden


    Ondertussen zijn wij al een begrip in de regio en mogen wij dagelijks veel mensen voorzien van een lekkere Italiaanse maaltijd. Behalve de traditionele gerechten bieden wij ook een breed assortiment aan ambachtelijk, huisbereid ijs aan. Deze maken wij voor u in speciale ijscoupes of voor los in de hand!